Selasa, 7 Januari 2014

Jaga kesihatan jantung dengan CoQHealth

De customer yang pm tiyah pasal menjaga kesihtan jantung dengan Shaklee..sesuai dengan produk apa??
Seriusly tak tahu sangat..sebab tiyah punya bidang adalah penyusuan...

But..dah 2 hari buat revision...pasal kesihatan jantung nie..jumpa produk yang baru dilancarkan tahun 2012
CoQHealth dari Shaklee...

Bila cari testimoni pengguna..banyaknyer...tiyah yg tak tahu2...cari2 lagi..jumpa keratan akhbar nie..Dalam rencana ni memerihalkan mengikut perangkaan pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) sejumlah 37% kematian rakyat Malaysia berpunca dari penyakit kardiovaskular seperti penyakit jantung dan strok!!

Apabila jantung kita tidak menerima oksigen tanda2 awal kita mula cepat rasa letih dan tidak bermaya.Kebanyakan pakar kesihatan menasihatkan gaya hidup sihat, diet yang seimbang ,suplemen yang berkualiti ,senaman yang teratur dan mengamalkan berat badan ideal.

Sebab itu penting mengambil suplemen yang berkualiti untuk meningkatkan tahap kesihatan jantung kita.Walaupun boleh didapati dalam makanan harian seperti daging lembu dan sayuran,tetapi jumlah dalam makanan adalah sangat kecil.

Sebab tu Shaklee mengesyorkan pengambilan CoQHealth yang mengandungi 28 g Coq10 dengan vitamin E dan ekstrak teh hijau bagi membantu penyerapan yang lebih baik..Bayangkan 28g CoQ10 ni bersamaan 1.7kg ayam dan 28 cawan brokoli setiap hari..memang xmampu kita nak makan sebanyak tu...

 Meh nak selit skit testimoni pengguna CoqHealth nie.

Suami nampak sihat tak kelihatan lemah dan bingung malahan pergerakan lebih cepat!!!

Ayah sudah semakin sihat dan kurang merasa letih dan tidak maya

Seorang guru yang kerap merasa letih

Kalau berminat sila hubungi saya yea..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan