Khamis, 20 Mac 2014

Penapis air Shaklee Get Clean Water

Bulan ni rajin servey2 produk shaklee selain vitamin dan suplemen..rupa-rupanya shaklee juga ada sediakan penapis air..istimewanya penapis air ni boleh dibawa kemana-mana dan tak perlu kepada soket atau plug in..dia proses sendiri...

Nak tahu lebih lanjut leh tgk video ni..
Shaklee Videos: Get Clean Water


KEISTIMEWAAN Get Clean Water Pitcher Shaklee☑ SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain
Get
Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.


☑PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.


☑HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.


☑MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar
Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.
 Ini adalah full set yang akan kita dapat dari pembelian penapis air Get Clean Water..
rasa air lebih enak,halus dan lebih bersih cuba perhatikan warna perbezaan air dibawah..
Gelas air sebelah kiri adalah air yang  ditapis dengan Get Clean Water dan gelas sebelah kanan adalah air yang tidak ditapis.warna air juga berbeza.Hasilnya anda memperolehi air yang lebih bersih walau dimana anda berada.sebb penapis ni boleh dibawa kemana sahaja.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan